A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Juhász Péter: A Fidesz tudatosan dönti romba az egészségügyet

Az a céljuk, hogy minél többen menjenek el az állami ellátásból a magánszféra irányába. Ez duplán jó: kevesebb adóforintot kell az egészségügyi ellátásunkra áldozniuk, így többet lophatnak, míg a lopott pénzből fideszes oligarchák alapítanak magán egészségügyi intézményeket, így hatalmas üzleti lehetőséghez jutva. Ahogy ezt tették a trafikoknál, a közműsor-szolgáltatóknál és még számtalan ágazatban. Csak most az életünkkel játszanak.

Óriási várólisták, folyamatosan romló szolgáltatások, lepusztult infrastruktúra, elvándorló orvosok és nővérek, és a gyógyulást hátráltató, elfogadhatatlan minőségű kórházi koszt. Az ételekben nincs megfelelő mennyiségű vitamin és tápanyag is alig, összességében nem segíti a gyógyulást. Az ízéről már nem is beszélünk. A politikus egy kísérletbe kezd, melyen belül egy hétig kórházi koszton fog élni, és folyamatosan dokumentálja az eredményeket, írja közösségi oldalán a politikus.

Aktuális