A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Szennyvíz folyt Karcsi Mama szájából! (Videó)

Már a tárgyalóteremben is figyelmeztetnie kellett a bírónak Terry Blacket, azaz polgári nevén Rácz Károlyt, hogy normálisan viselkedjen: a tárgyalás után viszont végleg elszakadt nála a cérna, amikor az N1TV riporternője kínos kérdéseket tett fel neki. Terry Black azért jelent meg szerda reggel a Budapest Környéki Törvényszéken, mert Vona Gábor, a Jobbik elnöke többek között őt is feljelentette jó hírnév és emberi méltóság megsértése miatt, miután a volt melegpornós celeb a fideszes Habony-médiában azzal próbálta őt lejáratni, hogy valójában ő is homoszexuális - bár ezt bizonyítani sehogy sem tudta.

A tárgyalás azonban lényegi elemek nélkül, jobbára iratismertetésekkel telt el, mert a nyolc alperes közül többeknek is probléma volt az idézésével: Terry Blacknek például rossz címre küldték ki a levelet. Sokatmondó ugyanakkor, hogy a tárgyaláson egyik alperesi sajtótermék jogi képviselője (Origó, Pesti Srácok, Ripost, Lokál, TV2) sem járult hozzá kép- vagy hangmásának közzétételéhez, és ugyanígy szégyenkezett Terry Black is a nyilvánosság előtt.

Az izgalmak végül a Törvényszék épülete előtt történtek: az N1TV riportere azt kérdezte a Vona Gábort homoszexualitással vádoló Terry Blacktől, hogy kapott-e pénzt, avagy melyik habonyi médiaterméktől kapott pénzt azért, hogy a Jobbik elnökét lejárassa. Rácz Károly viszont annyira felháborodott azon, hogy ilyen kellemetlen kérdéseket kap, hogy csúnyán rátámadt az újságíróra, többek között azt kérdezte meg tőle, hogy

„Baszták már meg magát?”

A teljesen indokolatlan durvaságot Terry Black csak fokozta: szexuális zaklatással felérő

„Mert akkor bassza meg magát!”,

illetve a riportert nőiségében lealacsonyító

„Szüljön drága, gyerekeket! Azzal törődjön!”

kijelentéseket is tett. A vele együtt érkező, szintén alperes Amanda Elstak nevű személy pedig

"Csapd meg!"

felszólítással uszította őt arra, hogy üsse meg a riportert.

Az N1TV felvétele Terry Black botrányos kirohanásáról:

Aktuális