A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Kétnapos kongresszust tart a CÖF névre keresztelt vének tanácsa, egy olyan tudományról, amit ők találtak ki

Kétnapos nemzetközi szimpóziumot tart a Civil Összefogás Fórum (CÖF)-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) a civilitikáról, “a népfelség tudományáról” Budapesten, írja az MTI. Azaz: civilitika-konferencia lesz Budapesten. Bencze Izabella CÖF-alapító, CÖF-CÖKA-kurátor a csütörtökön kezdődő esemény sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a Civilek a nemzetállamokért

– Az európai civil együttműködés alapjai című rendezvénnyel új ajtókat akarnak nyitni Európának. Ifj. Lomnici Zoltán CÖF-szóvivő, a CÖKA közjogi kabinetjének vezetője azt mondta, remélik, a konferencia megteremti az alapját annak, hogy jövő tavasszal létrehozhassák az Európai Civil Együttműködési Tanácsot, amely meggyőződésük szerint az Európai Unió javát szolgálja majd. A cél a nemzetállamban gondolkodó civilek összefogása, a közös akaratok koordinálása. A népfelség tudománya, vagy ahogy a CÖF nevezi, Civilitika egy olyan tudomány, amelyet a CÖF-ön kívül a világon senki nem művel.

MTI nyomán

Aktuális