A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Jobbik: Eddig csak a Fidesz telepített be migránsokat Magyarországra!

Óriási "siker" lehet a Soros-terves nemzeti konzultáció, ha még egy országos telefonos kampányt is kénytelen rádobni százmilliókért a Fidesz. Emlékeztetnénk, hogy a nemzeti konzultációs előadássorozatokra már eddig is hívták telefonon (gépi hangon) a Fidesz-központból a hallgatóságot, a részvételre buzdítva. A kormánypárt ráadásul azt hazudja, ismét csak azokat hívja fel telefonon, akik adataik kezeléséhez felhatalmazást adtak a kormánypártnak.

Már az eddigi telefonos kampányaik során is kiderült, hogy a Kubatov-lista számos olyan választópolgár adatát tartalmazza, akik soha nem járultak hozzá azok kezeléséhez, vagy soha meg sem adták a Fidesznek. A Jobbik szerint a Fidesz beismerte, hogy a Soros-kampánya várakozáson alul teljesít. 

Egyre kevesebben dőlnek be a Soros György által finanszírozott és taníttatott fideszes fiúk ellenségkép-kreáló, demagóg gyűlöletkampánynak. Mint ismert, eddig Magyarországra egyedül a Fidesz telepített be bevándorlókat. Méghozzá 20 ezer migránst a letelepedési kötvényeken keresztül. Amíg az államnak veszteséget okozott, kormányközeli gazdasági körök - köztük számos offshore cég - még nyerészkedtek is a kötvényprogramon. 

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője

Aktuális