A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

A Ripost és Bayer is pert vesztet hazugságaik miatt

A tegnapi napon a Fővárosi Ítélőtáblán a Fidesz-KDNP kedvenc lapja, a Ripost másodfokon veszített helyreigazítási pert a Jobbikkal szemben. Ebben szinte már semmi meglepő nincs, hiszen a fent említett terméknek még egyszer sem sikerült igazat állítania a kormányváltó erőről. A fideszes lap egyébként arról hazudozott, hogy Vona Gábor nem perelte be a kormány első számú előadóművészét, Terry Blacket, a róla állított hazugságai miatt. A kormány másik kedvencének, Bayer Zsoltnak sem volt jó napja az Ítélőtáblán.

Bayer szokásához híven vállalhatatlan, nyomdafestéket nem tűrő stílusban írt a Jobbik elnökéről, emiatt 300 ezer forint sérelemdíjat kell fizetnie, valamint bocsánatkérő levelet kell írnia Vona Gábornak. Mindkét ítélet jogerős, tudatta lapunkkal a Jobbik Sajtóosztálya.

Aktuális