A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Egy megerőszakolt nőn viccelődik Habony Árpád szennylapja

Gúnyos címadással számolt be a Ripost arról, hogy Angliában egy indiai boltos elrabolta, bántalmazta és megerőszakolta egy női vendégét. Komoly baj van: úgy tűnik, már tényleg semmilyen kontroll nem működik a Fidesz házi bulvárlapjában.

A Metro nevű lap beszámolója szerint hét év, nyolc hónap börtönre ítéltétek egy Swapnil Kulat nevű indiai bolti eladót, miután kegyetlenül rátámadt egy 40 éves nőre Manchester Withington nevű részén egy éjjelnappali boltban.

A brit lap azt írja, eredetileg két nő ment be az üzletbe azért, mert egyikük szerette volna megkérni az eladót, hogy egy kicsit töltőre tehesse lemerült mobiltelefonját.

Ekkor azonban a boltos –később azzal védekezve, hogy a nők szerinte loptak a kasszából- agresszívvá vált, és mindkettőjüket bezárta a raktárba. Az egyik nővel levette a gyűrűjét és elengedte, a másikat azonban késsel kezdte fenyegetni, majd össze is verte egy sétabottal.

Az áldozatot egész éjjel fogva tartotta, bántalmazta, illetve halálos fenyegetések közepette arra kényszerítette, hogy orálisan kielégítse őt.

A Habony Árpádhoz köthető fideszes bulvárlap, a Ripost pedig erről a hírről olyan címadással számolt be, hogy „Csak a boltba tért be a gyanútlan nő, orálozás lett a vége”.

Természetesen egyik bulvárlapnak sem róhatjuk fel, ha a híreit provokatív és figyelemfelkeltő módon címezi meg. De „orálozásnak” nevezni egy fizikai bántalmazással elkövetett nemi erőszakot, akárhogy is, de kontextusában hordozva a bagatellizálást és a gúnyt, egészen új szintre lép a primitív ízléstelenségben.

Egyébként, miután az áldozat kórházba került, az orvosok 37 zúzódást számoltak össze a testén, többek között az arcán, valamint a védekezések miatt a karjain. A rendőrség megtalálta a véres botot is, amivel a boltos megverte a nőt. Közel nyolcéves börtönbüntetése után kitoloncolják Indiába.

Reméljük, ez a Ripost nevű gátlástalan hulladék is eltűnik hamarosan.

Harmati András/Alfahír

Aktuális