A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Megjelent magyarul a holland tévé Fidesz-maffiáról szóló 15 perces műsora (Videó)

Így égeti le hazánkat aa világ előtt a FIDESZ-KDNP korrupt kormánya. A holland közszolgálati tévé egyik legnézettebb műsorában, a Zondag met Lubach-ban Orbán Viktort és a NER-t mutatták be a holland adófizetőknek. A videó érdekessége, hogy szóról szóra igaz minden szó amit a díszes kormányunkról mondanak. SZÉGYEN! A 15 perces adásblokk most magyar felirattal is megjelent, jó “szórakozást” kívánunk hozzá!

Tisztul a Jobbik! - Távoznak a megélhetési politikusok!

Kilép a Jobbikból Volner János, a párt frakciójából másfél hete kizárt volt alelnöke; ezt a politikus kedden jelentette be újságíróknak. Közölte, a kizárása miatt a képviselőcsoportból távozó két képviselő közül Fülöp Erik már elhagyta a pártot, Apáti István pedig követni fogja példájukat. Persze esküjüket megszegve hazug módon a mandátumukat megtartják, mert a pénz azért jól jön nekik.

A szolnoki jobbikos visszaszólt a hazug Volnernek

Szotyori-Lázár Zoltán szolnoki jobbikos képviselő Facebook-bejegyzésében reflektált Volner János legutóbbi, a Jobbik elnökségi tagjait támadó bejegyzésére. A szolnoki ügyvéd - Volner korábbi állításaira utalva - Balliberális Elhajlók címmel tette közzé válaszát, amelyben pontról pontra igyekszik cáfolni az ex-jobbikos politikus állításait. Mint ismeretes Volner Jánost a Jobbik-frakció kizárta soraiból, miután az ultimátumot intézet az országos elnökséghez. Általános élettapasztalatunk okán és a dolgok eddigi menetéből adódóan nem lennénk meglepődve, ha Volner Jánost is hamarosan a Toroczkai-féle Mi Hazánk Mozgalom tagjai között láthatnánk. 

A Jobbik elítéli a jövő felélését

A Fidesz elefántja újból beszabadult a porcelánboltba: egyik napról a másikra szünteti meg a lakáscélú előtakarékosság mögötti állami lábat. Ezzel honfitársaink tízezrei számára üzeni azt: nem fontos a jövőjük tervezése Magyarországon. A CSOK-ra való kormányzati hivatkozás legalábbis álszent: az eddigi igénybe vevők jó része nem képes más támogatási formát elérni, mivel vagy a bankok utasítják el őket, vagy a program egyszerűen nem terjed ki lakáscéljaikra. A Jobbik a probléma megoldása érdekében benyújtja komplex otthonteremtési javaslatcsomagját, közölte Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke.

Még a 973 milliós kárt okozó cégük felszámolásán is nagyot kaszálnak Simonkáék!

Egyre nő a gyanúsítottak száma a Simonka György fideszes országgyűlési képviselő tulajdonában álló Magyar Termész TÉSZ Kft.-t érintő eljárásban, de a bedőlt társaság vagyona már vissza is vándorolt a politikus köreinek zsebébe. A cég felszámolását 2015-ben rendelte el a bíróság, miután az 973 millió forint kárt okozott a hazai és az európai uniós költségvetésnek, emellett pedig komoly tartozást is felhalmozott.

A Fidesz elbukta a választást Szombathelyen!

Az MSZP-s Czeglédy Csaba megüresedett helyére kiírt időközi választást a baloldal által támogatott jelölt nyerte. A Fidesznek így továbbra sincs meg az abszolút többsége a szombathelyi képviselő-testületben. A Fidesz újabb városban veheti át a hatalmat A Fidesz újabb városban veheti át a hatalmat Czeglédy Csaba megüresedett helyéről tartanak időközi választást Szombathelyen. A baloldal jelöltje, László Győző nyerte az időközi önkormányzati választást Szombathelyen - értesült az Index.

Családi ház égett Kisújszálláson, egy ember életét vesztette

Kigyulladt egy családi ház és egy melléképület Kisújszálláson, a József Attila utcában, a tűzben egy ember életét vesztette - közölte a katasztrófavédelem vasárnap hajnalban az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a tűzoltók egy embert kihoztak az égő épületből, akinek azonnal megkezdődött az újraélesztése, de az idős férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az oltásban a karcagi és a mezőtúri hivatásos, valamint a kisújszállási önkormányzati tűzoltók vettek részt.

Aktuális