A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Kétnapos kongresszust tart a CÖF névre keresztelt vének tanácsa, egy olyan tudományról, amit ők találtak ki

Kétnapos nemzetközi szimpóziumot tart a Civil Összefogás Fórum (CÖF)-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) a civilitikáról, “a népfelség tudományáról” Budapesten, írja az MTI. Azaz: civilitika-konferencia lesz Budapesten. Bencze Izabella CÖF-alapító, CÖF-CÖKA-kurátor a csütörtökön kezdődő esemény sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a Civilek a nemzetállamokért

Ismét hazudott a Magyar Idők nevű szennylap a Jobbikról

Most a Fidesz kedvenc hazugsággyára fizet százezreket a Jobbik rágalmazása miatt Miután a hét elején a kormánypártok lakájmédiája már több milliós sérelemdíjak megfizetésének kötelezettségével volt kénytelen szembesülni, az ezekből akkor még kimaradó Magyar Időkre került a hét második felére a sor. A XXI. századi Magyarország Pravdája vélhetően szándékosan félrefordítva a The Telegraph egyik cikkét hazudta azt a Jobbikról, hogy Oroszországból kap jelentős pénzügyi támogatást.

Jobbik: Eddig csak a Fidesz telepített be migránsokat Magyarországra!

Óriási "siker" lehet a Soros-terves nemzeti konzultáció, ha még egy országos telefonos kampányt is kénytelen rádobni százmilliókért a Fidesz. Emlékeztetnénk, hogy a nemzeti konzultációs előadássorozatokra már eddig is hívták telefonon (gépi hangon) a Fidesz-központból a hallgatóságot, a részvételre buzdítva. A kormánypárt ráadásul azt hazudja, ismét csak azokat hívja fel telefonon, akik adataik kezeléséhez felhatalmazást adtak a kormánypártnak.

A Ripost és Bayer is pert vesztet hazugságaik miatt

A tegnapi napon a Fővárosi Ítélőtáblán a Fidesz-KDNP kedvenc lapja, a Ripost másodfokon veszített helyreigazítási pert a Jobbikkal szemben. Ebben szinte már semmi meglepő nincs, hiszen a fent említett terméknek még egyszer sem sikerült igazat állítania a kormányváltó erőről. A fideszes lap egyébként arról hazudozott, hogy Vona Gábor nem perelte be a kormány első számú előadóművészét, Terry Blacket, a róla állított hazugságai miatt. A kormány másik kedvencének, Bayer Zsoltnak sem volt jó napja az Ítélőtáblán.

Fideszes gondoskodás! - Ma még gyorsan kilakoltattak egy 88 éves nénit lányával és unokájával együtt

Holnaptól él a moratórium, így ma még gyorsan kilakoltattak egy 88 éves nénit lányával és unokájával együtt! Dél után nemsokkal rendőri biztosítás mellett lakoltattak ki egy balatonfüredi családot, értesült az Alfahír. A nevük mellőzését kérő érintettek egyike a lapnak elmondta, hogy tíz nappal ezelőtt kaptak értesítést a kilakoltatásról, ma pedig valóban megjelentek a végrehajtók a címükön.

Egységes vezetés a Hír TV, a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió élén

A Hír TV Zrt., a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. és a Lánchíd Rádió Kft. közös közleménye. A Magyar Nemzet napilapot kiadó és az MNO.hu hírportált üzemeltető Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. társügyvezetői posztján Faragó Csaba, az ÁPV Zrt. és az MVM Zrt. korábbi vezetője, Magyarország volt rendkívüli és meghatalmazott szingapúri nagykövete váltotta Simicska Ádámot. A mai naptól a Magyar Nemzet főszerkesztői tisztét a Lánchíd Rádió ügyvezető főszerkesztője, Schlecht Csaba tölti be.

Többmilliós sérelemdíjat fizethetnek Vona Gábornak a Fidesz hazugsággyárai

A Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében a mai napon összesen 2,6 millió forint sérelemdíj megfizetésére kötelezett több kormánypárti "sajtóorgánumot", jelesül a Ripostot, az Origót, a Lokált és a 888-at. Az igazságot, a tényeket nagy ívben kerülő termékeknek most azért kell fizetniük, mert a Jobbik elnökéről azt hazudták, hogy a Szürke Farkasok nevű török terrorszervezet tiszteletbeli tagja. A nemzeti néppárt eddig közel nyolcvan sajtópert nyert a közpénzen eltartott, hazug kormánylapok ellen, közölte portálunkkal a Jobbik Sajtóosztálya.

Toroczkai: Ha elmennék az ülésre, azzal asszisztálnák egy bohózatnak nevezett bizottsági munkához!

Még nem döntötte el Toroczkai László, hogy elmegy-e a nemzetbiztonsági bizottság ülésére, ahol a szélsőjobboldali szervezetekhez fűződő viszonyát firtatná a testület. A Magyar Nemzetnek a Jobbik alelnöke azt mondta, ha elmenne az ülésre, azzal asszisztálna az általa bohózatnak nevezett bizottsági munkához.

Aktuális