A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

A közmédia a fideszes agymosás eszköze lett

A közmédia vezérigazgatója visszautasítja azt a jobbikos vádat, miszerint a kampányban egyoldalúan tájékoztattak. Pontosítunk, mert a vezérigazgató úr feltételezhetően nem nézi a rábízott csatornákat. Nemcsak a kampányban. A közmédia éveken át nem hívott meg jobbikos politikusokat a műsoraiba, végül ez a Kúria jogerős döntése miatt változott meg, amit a közmédia a sajtószabadság elleni súlyos támadásként értékelt. Ez lenne a kiegyensúlyozottság? Vagy az, hogy a Jobbikról a Ripost nevezetű kormányzati hazugsággyár álhírei alapján számolnak be az esti híradóban?

Kepli Lajos: Legyen újra önálló zöld tárca!

Világszerte egyre többen ismerik fel, hogy Földünk erőforrásai végesek, azok fenntartható használata mindannyiunk közös felelőssége. Mindeközben itthon a Fidesz kormány már 2010-ben megszüntette az önálló környezetvédelmi minisztériumot, ezzel együtt fokozatosan teljesen felszámolta a hazai környezetvédelemet. A klímaváltozás okozta szélsőségek hatásaival már Európa lakossága is testközelből megismerkedett. Hazánkban is egyre szélsőségesebb a csapadék eloszlása, árvizek és aszályok követik egymást. Pusztul a termőtalaj a nem megfelelő művelés következében. Mezőgazdaságunk fenntarthatóságát feláldoztuk néhány földesúr meggazdagodásának oltárán. 

A sajtószabadságért vonulnak ellenzéki tüntetők szombaton

A Mi vagyunk a többség elnevezésű rendezvény fő szónoka Hódmezővásárhely független polgármestere, Márki-Zay Péter lesz, akinek múlt héten csak a levelét olvasták fel a színpadon. A szervezők közül Homonnay Gergely, Gyetvai Viktor és Gulyás Balázs is beszédet mond, valamint felszólal Unyatyinszky György a Magyar Nemzet egykori újságírója is, akit a Békemeneten bántalmaztak. Az esemény Facebook oldalán eddig 18 ezren jelezték részvételüket, 49 ezren pedig érdeklődnek iránta.

A Jobbik felülvizsgálati kérelmet nyújt be az NVB döntésével szemben

A Jobbik több esetben nyújtott be fellebbezést a választási végeredményekkel kapcsolatban. Tegnap a Nemzeti Választási Bizottság elutasította a Jobbik azon fellebbezését, mely szerint nem született a törvényes határidőn belül végeredmény Miskolc 1. számú választókerületében, ezért új választás kiírása lenne indokolt. A jegyzőkönyv szerint az eredmény határidőn túl lett megállapítva. A Bizottság szerint azonban a határidő nem lényeges tényező, az az eredményt nem befolyásolja.

Gyárfás Tamást gyanúsítja a rendőrség Fenyő János megöletésével

Fenyő János médiacézár megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség egykori elnökét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda – állítja a Pestisrácok.hu. A portál szerint ezt az ORFK is megerősítette nekik. A portál szerint Gyárfás Tamást kedden állították elő a rendőrök, úgy tudják, a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy több mint 20 éve megbízást adott a jelenleg börtönbüntetését töltő Portik Tamásnak, hogy likvidálja legnagyobb üzleti ellenfelét, Fenyő Jánost.

Sallai Róbert Benedek: Gyurcsánnyal és MSZP-vel nem lesz megújítva semmi!

Az MSZP házi újságírója viszonylag jól értesült összeállítást készített a konfliktusról, pár kisebb hiba van benne, de tartalmilag igaz az összeállítás. Habár majd újra jöhet a köpködés, valóban nem voltam a Gyurcsányékkal való közös fotózkodásoknak nagy híve, nem egyszer fejtettem ki: csak olyan LMP-ben vagyok érdekelt, aki reményt ad az elmúlt 28 év rablókormányaival szemben, írja közösségi oldalán Sallai Róbert Benedek.

Társelnökök irányíthatják a következő időszakban a Jobbikot

Társelnökök irányíthatják a következő időszakban a Jobbikot – ismertette Z. Kárpát Dániel a Hír TV Reggeli járat című műsorában. A párt alelnöke arról számolt be, hogy az elnökség tegnap arra tett javaslatot, hogy Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás irányítsa a Jobbikot. Hozzátette, két héten belül tartják a kongresszust, ahol megtörténhet a tisztújítás. „A Jobbik elnöksége konkrét javaslatot is tud tenni ebben a kérdésben. Meg is született ez a javaslat, amelyet itt is módomban áll ismertetni. Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton társelnökségére fog az elnökségünk javaslatot tenni.

Aktuális