Nem Mészáros Lőrincé

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Jobbik: Hazudgálnak a kilépett és megsértődött tagok

Szőcs Norbert a Jobbik volt regionális igazgatója mai közleményében több hazugságot és tárgyi tévedést is leírt volt pártjával kapcsolatban. Először is. Ő már nem regionális igazgató, hiszen kilépett a Jobbikból. Hamis az állítás, hogy négyezernél is kevesebb tagunk van. Ezzel szemben az igazság, hogy a ma déli adatok alapján a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak 13 525 aktív tagja, és 705 települési alapszervezete van jelenleg is. Szintén komoly tévedés a mostani és a két évvel ezelőtti kongresszusi részvétel alapján bármilyen komoly következtetést levonni.

Ismét kibuggyant a szennyvíz, Bayer Zsolt szájából

A Fidesz főpublicistája ezúttal a Mészáros Lőrinc tévéjén futó Bayer Show című műsorban osztotta meg gondolatait. Áldozata Jakab Péter jobbikos politikus volt, aki első parlamenti beszédével, úgy tűnik, nemcsak Kövér Lászlót idegesítette fel. Bayer bejátszotta a beszédet, majd kis, fröccsöntött, műanyag gazembernek, szegény beszélő ánusznak nevezte a politikust, (ezen a ponton a közönségben óvatosan felnevetett egy humort kedvelő néző), hogy aztán a végső tanulságot is levonja: ha Jakab Péternek lesznek ivadékai, örök szégyenük lesz, hogy egy kis ótvar rohadék volt a felmenőjük.

Munkáspárt: A lakhatás legyen alkotmányos jog!

A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy a most zajló alkotmánymódosítási folyamatban teremtsék meg annak jogi feltételeit, hogy ne legyen a jelenlegi formában megengedett az életvitelszerű közterületen tartózkodás. A kormánypárt arra hivatkozik, hogy minden hajlék nélküli ember számára biztosított a szálláshely és a munkalehetőség, írta a MTI. Betiltani akkor lehet és szabad a hajléktalanok utcai életét, ha az állam megoldja a problémát. Ma a magyar állam nem oldja meg ezt a problémát.

Aktuális