A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Ungár Péter már biztosan nem fogja megvenni a Magyar Nemzetet

Ungár Péter, az LMP képviselője az ATV Egyenes Beszéd műsorában volt vendég, ahol többek között a Magyar Nemzetről, a Simicska Lajossal való tárgyalásról is kérdezték. Március elején, nem sokkal azután, hogy kiderült, Simciska lemondott a Nemzetről már szárnyra is kapott a hír, hogy Ungár bejelentkezett a Magyar Nemzetre. Az LMP-s képviselő a Facebook-oldalán megerősítette a találgatásokat akkor, és közölte, hogy nemcsak a lapra, hanem a szintén felszámolásra ítélt Lánchíd Rádióra és a Heti Válaszra is ajánlatot tett, írja az index. 

Aztán később elakadni látszottak a tárgyalások, valami hatalmas összeg is felmerült, meg az is, hogy Simicska nem is igazán szeretné eladni a Nemzetet. Most végül maga Ungár mondta el, hogy a tárgyalások Simicskával elakadtak végleg a napokban:

Biztosan látszik, hogy sem a Magyar Nemzetet, sem a hozzá tartozó portfoliót, ami Simicska Lajosé, nem fogom megvenni

- mondta Ungár.

Hogy Simicska esetleg csak neki nem akarta eladni a lapot, Ungár azt mondta, nem szeretne részleteket elmondani a tárgyalásokról, majd Simicska eldönti, mit mond el abból, ami azokon zajlott.

Én nem voltam benne biztos, hogy az eladási szándék az mondjuk valós az én személyemre nézve

- mondta. Hozzátette, hogy leginkább pénzügyi kérdések vezettek a döntéshez, hiszen elég drága médiát tulajdonolni. A kérdésre, hogy tervez-e más lap vásárlását, alapítását azt mondta, majd ha így lesz, beszélni fog róla.

Aktuális