A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Balesetek Újkígyóson, elfogás Battonyán és Lőkösházán

Békés megyében, 2018. október 11-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Újkígyóson, az Újköz utcában, 13 óra 45 perc körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy kerékpáros nőnek. Mindketten elestek és könnyű sérülést szenvedtek. Szintén Újkígyóson, a Fő utcán, 18 óra 30 perc körül elesett és súlyosan megsérült egy kerékpáros nő, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. október 11-én, 10 óra 15 perc körül elfogtak egy battonyai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot.

A 28 éves G. Zoltán a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték. 

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen 2018. október 12-én, 3 óra 45 perc körül a rendőrök elfogtak egy román férfit. A 32 éves B. Sorin ellen az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság testi sértés miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatják, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális