A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Békéscsabán lopás és ittas járművezetés gyanúja miatt, Békésen körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Lopás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök két csabacsűdi férfit 2018. október 10-én délelőtt, Békéscsabán. A páros a békéscsabai vásárcsarnok egyik üzletéből vitt el egy nagy teljesítményű húsdarálót. Egy árus látta, mi történt, szólt a biztonsági szolgálat munkatársainak, akik értesítették a rendőrséget. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a két férfi ellen lopás bűntett miatt indított büntetőeljárást.

Az ellopott darálót a rendőrök lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. október 10-én, 7 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Szarvasi úton. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök ezért előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A férfi ellen a rendőrök büntető feljelentést tettek.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. október 10-én, 11 óra 15 perc körül Békésen elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 20 éves békési B. Erik a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális