A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Újkígyóson, Kondoroson, Battonyán és Orosházán

Békés megyében 2018. október 9-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Újkígyós külterületén, 10 óra 30 perc körül egy személyautó letért az útról, jelzőlámpának ütközött, majd a tetejére borult. Az autót vezető férfi súlyosan, utasa könnyebben megsérült.

Kondoros külterületén, 14 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról, oszlopnak ütközött, majd oldalára borult. A mentők a járművezetőt, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Két órával később, Battonya külterületén összeütközött egy személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató. A balesetben az utóbbi jármű vezetője könnyebben megsérült.

Ezután, 16 óra 30 perc körül Orosházán, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Sámsoni utca kereszteződésében egy tehergépkocsi nekiütközött egy elektromos kerékpárral közlekedő férfinak, aki elesett és könnyű sérülést szenvedett, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Képgaléria - Fotó: police.hu

Aktuális