A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset-megelőzési rendezvény helyszíne lesz a Széchenyi utca

A szervezők a közlekedők megértését és türelmét kérik. A Békéscsabai Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2018. október 11-én, 9 órától 13 óráig rendezvény tart Békéscsabán, a Széchényi utcában, a Csabagyöngye Kulturális Központ előtt. Emiatt útlezárás lesz, a lezárt útszakaszt a járművezetők a Baross utca felől a Luther utca vagy a Kossuth tér irányába, míg a Gyulai út felől érkezők a Derkovits soron kerülhetik el. A rendezvényen egy halálos közlekedési balesetet mutatnak be élethű előadásban. A meghívott iskolai osztályok mellett bárki figyelemmel követheti az eseményt.

A valósághű bemutató célja, hogy felhívja a kerékpárosok figyelmét a gyalogos-átkelőhelyeken való kerékpározás és a közlekedés közben fülhallgatóval történő zenehallgatás veszélyeire. A szervezők a közlekedők megértését és türelmét kérik!
Aktuális