A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Körösladányban, garázdaság Békéscsabán és két piás bukott meg Gyomaendrődön

Körösladányban, a 47-es főút belterületi szakaszán, a Vásár téren, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. Fotó: police.hu

Körösladányban, a 47-es főút belterületi szakaszán, a Vásár téren 2018. október 6-án, 6 óra 15 perckor villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Munkácsy térnél, 2018. október 6-án, 22 óra 30 perc körül egy ittas férfi belekötött egy másik, az utcán italozó férfiba. Szidalmazta, majd egy kést vett elő és azzal fenyegette. A megfenyegetett férfi ellökte őt és elvette tőle a kést. A történtek közben az ellökött férfi megsérült. A rendőrség garázdaság miatt nyomozást indított és vizsgálja a történteket.

Két személygépkocsi vezetőjét állították elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt Gyomaendrődön. Az egyik férfit 2018. október 6-án, 23 óra körül, a Kossuth Lajos út és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésénél igazoltatták. A helyszínen és a Gyomaendrődi Rendőrőrsön végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, ezért a rendőrök büntető feljelentést tettek ellene. A vezetői engedélye nem volt nála, ezért helyszíni bírság megfizetésére kötelezték.

A másik férfit 2018. október 7-én, 1 óra 15 perckor állították le a Selyem úton. Nála is háromszor mutatott pozitív eredményt az alkoholszonda. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és ellene is büntetőeljárás indult, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális