A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Mezőberényben és Békéscsabán, közokirat-hamisítás gyanúja a gyulai határátkelőnél

Mezőberény külterületén, a 47-es számú főúton, 2018. október 5-én, 11 óra előtt néhány perccel árokba hajtott egy személygépkocsi. A jármű egyik utasa könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Bánszki utcában, 2018. október 5-én, 12 óra 15 perc körül összeütközött négy személygépkocsi. A balesetben az egyik autó vezetője megsérült, sérülése nem súlyos. A gyulai közúti határátkelőhelyről 2018. október 5-én előállítottak a rendőrök egy bolgár állampolgárt.

A férfi ellenőrzésekor a határrendészek megállapították, hogy annak a járműnek, amivel közlekedett, a műszaki érvényességet igazoló lapja hamisítvány. A Gyulai Rendőrkapitányság a férfi ellen közokirat-hamisítás miatt büntetőeljárást indított, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális