A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Két család verekedett össze Kétegyházán

Két család tagjai verekedtek össze a Toldi utcában, két férfi őrizetbe került. A településen a rendőrség a szükséges létszámmal lát el szolgálatot és fenntartja a közrendet.

Kétegyházán, a Toldi utcában, 2018. október 4-én korábbi sérelmek miatt összeveszett két család. A szóváltás tettlegességig fajult, többen megsérültek. A Gyulai Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság bűntett miatt indított nyomozást. Két férfi van bűnügyi őrizetben, az 52 éves kétegyházi Cs. Ferenc és fia.

Az idősebb férfi a gyanú szerint késsel hasba szúrta a másik család egyik tagját, a megsérült férfi állapota a jelenlegi információk szerint nem súlyos. Fia bűnsegédként vett részt a bűncselekményben. A rendőrség vizsgálja a konfliktus körülményeit, valamint azt, hogy a jelenlévők közül kinek milyen szerepe volt abban.

A településen a rendőrség a szükséges létszámmal lát el szolgálatot és fenntartja a közrendet, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális