A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Húsz hónapos kislányával ütközött piásan Tótkomlóson egy agyamputált

Ittasan vezetett és autójával nekiütközött egy előtte lassító személyautónak egy férfi Tótkomlóson. Vele utazott a felesége és 20 hónapos kislánya is. Tótkomlóson, a Mezőhegyesi út és az Aradi út kereszteződésében, 2018. szeptember 28-án egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy előtte hirtelen fékező és jobbra kanyarodó autónak. A balesetben senki nem sérült meg, de a járművezetők nem tudtak megegyezni a felelősség kérdésében, ezért a kanyarodó autó vezetője rendőrt hívott. 

Az intézkedéskor a szonda a hátul haladó autó vezetőjénél ittasságot jelzett. A férfi családjával együtt utazott, vele volt a felesége és 20 hónapos kislánya. Az orvosi vizsgálat eredménye is megerősítette nála az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene. A balesetért való felelősség kérdését a rendőrség vizsgálja.

Ebben az ütközésben senki nem sérült meg, a gyermeknek sem esett baja, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A baleset azonban végződhetett volna másként is, lehetett volna a jogi következménynél súlyosabb következménye is a szabálytalanságnak.

A rendőrség ezért ismételten kér mindenkit, hogy a saját és utasai, családja biztonsága, valamint közlekedő partnerei biztonsága, a balesetek megelőzése érdekében tartsa be a közúti közlekedésre vonatkozó előírásokat!

Aktuális