A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Nagylapos és Mezőtúr között, egy embert gázolt el a vonat! - Áll a vonatközlekedés!

A 756 sz. Alföld InterCity vonat egy személyt elgázolt Nagylapos és Mezőtúr között. Információnk szerint nem baleset, hanem öngyilkossági szándékból következett be a haláleset. A 120-as vonalon teljes vágányzár van mindkét irányban a hatósági vizsgálatig, emiatt a Békéscsaba-Szolnok-Budapest vasútvonalon késésekre lehet számítani! A MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság közölte, hogy a Budapest–Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza vonalon jelentősen meghosszabbodik az esti vonatok menetideje. 

A vasúttársaság az arra utazóktól elnézést kér.

Képünk illusztráció!

Frissítés:

Kavalecz Imre tájékoztatása szerint az egyik vágányon váltakozva közlekednek a vonatok, az utasokat másik szerelvényre szállítják a mezőtúri hivatásos tűzoltók segítségével. A Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vonalon 20-30 perccel meghosszabbodik az esti vonatok menetideje.

Aktuális