A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Békésen és Gyulán, elfogás Gyulán, lopás gyanúja Mezőhegyesen

Korábban beszámoltunk arról, hogy Békés külterületén 2018. szeptember 30-án, 7 óra előtt néhány perccel halálos közlekedési baleset történt. Emellett egy személyi sérüléssel járó balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, a Kossuth téren, 2018. szeptember 30-án, 15 óra 15 perc körül egy kerékpáros nekiütközött egy személygépkocsi kinyíló ajtajának. A biciklis nő könnyű sérülést szenvedett. A Gyulai Rendőrkapitányság 2018. szeptember 30-án őrizetbe vett egy férfit.

A 39 éves gyomaendrődi P. Zoltán ellen jogtalan elsajátítás vétség elkövetése miatt a Mosonmagyaróvári Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot.

Lopás miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2018. szeptember 30-án, Pitvarosról. A gyanú szerint a 40 éves férfi 2018. szeptember 29-én, 12 óra körül egy mezőhegyesi italozó elől elvitt egy lezáratlan kerékpárt, amelyen egy láncfűrész is volt. A rendőrök házkutatást tartottak nála, ahol megtalálták az ellopott dolgokat. 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt indított büntetőeljárás a pitvarosi férfi ellen, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális