A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Gyulán, Békéscsabán, Vésztőn és Orosházán, Tótkomlóson pedig egy piást kapcsoltak le

Békés megyében 2018. szeptember 28-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, a Mágocsi utcában, 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy személyautónak. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Húsz perccel később, Békéscsabán, a Justh Gyula utca és a Hunyadi tér kereszteződésében egy személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget és elütötte a neki jobbról érkező kerékpárost, aki elesett és könnyebben megsérült.

Vésztőn, a Várkonyi utca és a Várdomb utca kereszteződésében, 17 óra körül összeütközött egy személyautó és egy kerékpáros férfi. A mentők a férfit, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Ezután Orosházán, a Szentesi úton, 18 óra 45 perc körül az út szélén álló pótkocsinak nekiütközött egy személyautó. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Tótkomlóson, a Mezőhegyesi út és az Aradi út kereszteződésében, 2018. szeptember 28-án, 15 óra 15 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik autónak. A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik jármű vezetőjénél a szonda alkoholfogyasztást jelzett. A rendőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre előállították a tótkomlósi férfit, a jogosítványát bevonták, majd büntető feljelentést tettek ellene, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Képgaléria - Fotó: police.hu 

Aktuális