A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán és Szeghalmon, elfogás Újkígyóson

Két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt 2018. szeptember 19-én, Békés megyében. Először Békéscsabán, az Orosházi úton, 6 óra 45 perc körül egy tehergépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Az esti órákban, 21 óra körül Szeghalmon, a Széchenyi utcából állítottak elő a rendőrjárőrök egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfit. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért ellene is büntető feljelentést tettek. 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. szeptember 19-én, 8 óra 45 perc körül Újkígyóson elfogtak egy férfit, aki ellen hamis tanúzás miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a 38 éves újkígyósi F. Lajost Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális