A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Három közlekedési baleset, egy őrizetbe vétel

Békés megyében 2018. szeptember 18-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. A 44-es számú főút Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán, 8 óra 15 perc körül letért az útról és szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi. A balesetben hárman könnyebben megsérültek.

Egy órával később Békéscsabán, az Andrássy úton egy menetrend szerint közlekedő autóbusz vezetőjének hirtelen fékeznie kellett, mert egy parkolóból elé tolatott egy tehergépkocsi. Az autóbuszon egy álló utas elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Eleken, a Lőkösházi úti kerékpárúton, 14 óra körül összeütközött egy elektromos kerekesszékkel közlekedő nő és egy kerékpáros. A kerékpáros nő elesett, megsérült, sérülése nem súlyos, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális