A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Közlekedési baleset Kondoroson, Végegyházán, Dévaványán és Mezőberényben

Békés megyében, a 44-es számú főút Kondoros és Kardos közötti szakaszán, 2018. szeptember 12-én, 11 óra 20 perckor halálos közlekedési baleset történt. Egy kisteherautó vezetője Szarvas felé tartott, előtte ment egy kamion. A kamion előtt jobbra kanyarodott egy tehergépkocsi, ezért a kamion vezetője lassított. Ekkor a kisteherautó vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött a neki szemből érkező kamionnal. A kisteherautó vezetője a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A kamion vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Végegyháza külterületén, 2018. szeptember 12-én, 8 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba borult. A balesetben az autó vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült. A mellette utazó férfi könnyű sérülést szenvedett.

Dévaványán, az Árpád utcában, 2018. szeptember 12-én, 16 óra 45 perc körül egy személyautó összeütközött egy kerékpáros fiúval. A 14 éves gyermek elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Mezőberényben, a Zrínyi sugárúton, 2018. szeptember 12-én, 17 óra után néhány perccel, egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi nekiütközött egy álló kisteherautónak. A mentők az idős férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális