A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Halálos baleset a 44-es úton Kondoros és Kardos között

Összeütközött egy kisteherautó és egy kamion a 44-es számú főúton, Kondoros és Kardos között. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. Békés megyében, a 44-es számú főúton, Kondoros és Kardos között, 2018. szeptember 12-én, 11 óra 20 perckor összeütközött egy kisteherautó és egy kamion. A balesetben az egyik jármű vezetője a katasztrófavédelem szerint életét vesztette. A rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt.

A Szarvas felől érkezők Örménykút irányába, a Békéscsaba felől közlekedők pedig Nagyszénás vagy Gyomaendrőd felé tudják elkerülni a baleset helyszínét, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Frissítés:

Befejeződött a helyszínelés a 44-es számú főúton. A rendőrség 2018. szeptember 12-én, 15 óra 55 perckor az útlezárást feloldotta, a forgalom mindkét sávon zavartalan.

Aktuális