A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Lopott közlekedési táblával akart tetőt javítani egy nő Békéscsabán

Büntetőeljárás indul egy nő ellen, mert Békéscsabán, egy olyan utcából, ahol útépítés van, három közlekedési táblát akart hazavinni. A rendőrjárőrök tetten érték. Három közlekedési táblát vett el a helyéről és akart hazavinni egy nő 2018. szeptember 9-én, Békéscsabán. A Franklin utcában útépítési munkálatok zajlanak, ott tette fel a jelzéseket a kerékpárjára. A rendőrök 20 óra körül a Thököly utcában igazoltatták, majd előállították. A nő elmondta, hogy házának előteteje több éve beázik, a közlekedők számára irányt mutató táblákkal akarta megjavítani.

A rendőri intézkedés után a jelzések visszakerültek a helyükre, a nő ellen pedig a rendőrjárőrök közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntető feljelentést tettek, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális