A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Egy vésztői telephelyről 160 liter gázolajat lopott el egy férfi és egy nő

160 liter gázolajat lopott el egy férfi és egy nő egy vésztői telephelyről. A rendőrök a lopott üzemanyag nagy részét megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte. Gázolajat lopott egy férfi és egy nő 2018. augusztus 19-én, késő éjjel Vésztőn, egy külterületi telephelyről. Amíg az 57 éves szeghalmi férfi két munkagépből 8 kannába lefejtette a 160 liter üzemanyagot, addig a 46 éves vésztői nő azt nézte, hogy látja-e őket valaki. A kannákat Vésztőre vitték, ahol egy melléképületben elrejtették.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. augusztus 22-én állították elő a párost, lopás vétség miatt mindkettőjük ellen büntetőeljárás indult. Az ellopott gázolajból a rendőrök közel 120 litert megtaláltak, lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket az ügyben elvégezte és az iratokat 2018. szeptember 4-én átadta az ügyészségnek, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális