A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Békés megyében 143 jármű vezetője lépte túl a megengedett sebességet

A közlekedésbiztonsági akció során ellenőrzött járművek közül Békés megyében 143 jármű vezetője lépte túl a megengedett sebességet.

Magyarországon a rendőrség a TISPOL Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján 2018 32. hetében tartotta meg a TISPOL SPEED elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzést. Az európai szintű akció célja ezúttal a megengedett legnagyobb sebességet túllépők forgalomból való kiszűrése volt.

Békés megyében az ellenőrzött járművek közül 143 jármű vezetője hajtott gyorsabban az adott útszakaszon megengedettnél. Közülük a leállításos mérések során 91 járművezetőt köteleztek a rendőrök helyszíni vagy közigazgatási bírság megfizetésére.

Emellett egy esetben szabálysértési feljelentéssel, egy alkalommal pedig közigazgatási eljárás megindításával zárult az intézkedés. A leállítás nélküli ellenőrzések során további 50 jogsértést rögzített a rendőrség, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kapcsolódó tartalom: TISPOL SPEED-akció eredményei (ORFK Kommunikációs Szolgálat)

Aktuális