A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Két határsértőt fogtak el a rendőrök Kétegyházán

A külföldieket, akik nem tudják hitelt érdemlően igazolni személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, előállítják. Kétegyházán, a vasútállomáson, 2018. augusztus 11-én, 2 órakor elfogtak a rendőrök két külföldit. Egyikük sem tudja hitelt érdemlően igazolni személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják őket a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatásuk, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Frissítés:

A rendőrök előállították őket a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatásuk, majd 2018. augusztus 11-én, 11 órakor átadták mindkét határsértőt a román hatóság képviselőinek.

Képünk illusztráció

Aktuális