A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

A kés is előkerült a medgyesegyházi vitában!

Információnk szerint, Medgyesegyházán újabb összecsapás történt helyi roma származású lakosok, és romániai romák között. Információk szerint, az egyik férfit a vita során hátbaszúrták, a vasútállomásnál található presszónál. Jelenleg is jelentős rendőri erők vannak a környéken, helyi információk szerint. Az esettel kapcsolatban megkérdeztük a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságot, mely az alábbiakat nyilatkozta portálunknak az esettel kapcsolatban.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. július 26-án, 10 óra előtt néhány perccel érkezett a bejelentés arról, hogy Medgyesegyháza külterületén két csoport összeszólalkozott. A vita tettlegességig fajult, egy férfi megsérült, a mentők kórházba vitték. A rendőrség megkezdte a helyszíni intézkedést, vizsgálja a történtek körülményeit.

Portálunk, nem oly régen foglalkozott a Medgyesegyházán tartó jelenlegi állapotokkal.

Aktuális