A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Orosházán, elfogás Gyomaendrődön, közokirat-hamisítás a határon és illegális szemetelő Békéscsabán

Orosházán, a Csorvási úton, 2018. július 20-án, 13 óra 30 perc körül egy kerékpáros nekiütközött egy személygépkocsi kinyíló ajtajának. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett. A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. július 20-án elfogtak egy miskolci férfit. A 37 éves K. Ferencet a Szerencsi Rendőrkapitányság ittas járművezetés bűncselekmény miatt körözte. A férfit előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre és gyanúsítottként kihallgatták.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen, 2018. július 20-án, 3 óra 15 perckor egy gyorsvonattal kilépésre jelentkezett egy 18 éves francia lány. Az ellenőrzését végző határrendészeknek a személyi igazolványának másolatával igazolta magát. Az okmány előlapjáról és hátlapjáról készült másolatot laminálták, majd összeragasztották. A másolatot a rendőrség lefoglalta és a fiatal nő ügyében a Gyulai Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárást indított. 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésével gyanúsít egy békéscsabai férfit, mert 2018. július 17-én és 18-án 3-3 zsák szemetet rakott le Békéscsabán, a Szarvasi út 1. szám előtt, az utcán. Az elmúlt hétvégén a háztartásukban több szemét keletkezett, mint máskor és a zsákok nem fértek bele abba az edénybe, amelyikben a szolgáltató elviszi tőlük a hulladékot. A többletet nem szállították el, a férfi ezért elvitte egy olyan helyre, ahol látott néhány zsákot, úgy gondolta, hogy az egy hulladáklerakó hely. A rendőri intézkedés után a férfi azt mondta, hogy a 120 literes zsákokat haladéktalanul elviszi onnan egy lerakóba, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális