A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Késsel rabolt pénzt és mobilt egy román Medgyesegyházán!

A rendőrség őrizetbe vett egy román állampolgárságú férfit, aki a gyanú szerint késsel megfenyegette és elvette mobiltelefonját, pénzét egy férfinak. Két férfi vitatkozott össze 2018. július 7-én, 2 óra körül egy italozó közelében, Medgyesegyházán. A szóváltás után dulakodni kezdtek egymással. Eközben az egyik férfi egy kést vett elő és megfenyegette a másikat, hogy adja oda neki a pénzét. A megfenyegetett férfi átadta az övtáskáját, amelyben egy mobiltelefon és közel harmincezer forint volt. Megpróbált elszaladni, de utolérte támadója, aki újból megfenyegette és megütötte.

A megtámadott férfinak sikerült bemenekülnie egy üzletbe, ahonnan értesítette a rendőrséget. Személyleírást adott bántalmazójáról, amely alapján a rendőrök előállítottak a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra egy román állampolgárságú férfit. A rendőrség a 22 éves férfit rablás elkövetésével gyanúsítja és őrizetbe vette. A nyomozók a pénz egy részét és a telefont lefoglalták, amelyeket visszaadnak a tulajdonosnak. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális