A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Orosházán megfenyegetett egy fiatalt és elvette a pénzét egy lőkösházi férfi

A rendőrök rövid idő alatt elfogták és őrizetbe vették. Két fiatalt szólított meg egy férfi 2018. július 7-én, 2 óra 30 perc körül Orosházán, a Kossuth téren. Azt kérte a fiúktól, hogy kísérjék el egy orosházi italozóhoz. Amikor az egyik fiatal lemaradt, a 25 éves lőkösházi férfi megfenyegette a másikat és követelte, hogy adja oda a pénzét. A 15 éves fiú megijedt és adott neki több mint tízezer forintot. Ezután a férfi elszaladt a helyszínről.

A fiatalok rögtön értesítették a történtekről a rendőrséget. A megadott személyleírás alapján a rendőrök 15 perc alatt elfogták a 25 éves lőkösházi férfit. Az Orosházi Rendőrkapitányság rablás gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást és őrizetbe vette. A nyomozók az elvett pénzt lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális