A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Egy piás nem bírt magával Békéscsabán, a másik meg volán mögé ült Tótkomlóson

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. július 6-án szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, aki Békéscsabán, egy intézmény előtt ittasan kiabált, szitkozódott. A 37 éves békéscsabai férfit garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2018. július 6-án, 23 óra után néhány perccel, Tótkomlóson, a Balogh Ádám utcában. Egy személyautó vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda.

A rendőrök ezért előállították a járművezetőt az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A férfi ellen büntető feljelentést tettek és elvették a jogosítványát, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális