A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békéscsabán, Füzesgyarmaton és Gyulán

Békés megyében 2018. július 6-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Gyóni Géza utca és a Csaba utca kereszteződésében, 8 óra 30 perc körül egy kisteherautó nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező kerékpáros férfinak és elütötte. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. Füzesgyarmat külterületén, 12 óra 15 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és az oldalára borult.

A balesetben az autó utasa könnyebben megsérült. Két órával később Gyulán, a Pósteleki utcában nekiütközött egy személyautó egy kerékpáros férfinak, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett. Ugyanebben az időben, Békéscsabán, az Andrássy úton egy kerékpáros nő nekihajtott egy álló személygépkocsi kinyíló ajtajának. A nő elesett és könnyű sérülést szenvedett, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális