A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Gyomaendrődön, piás sofőrök Ecsegfalván, elfogás Orosházán

Gyomaendrődön, a Hősök útja és a Körgát utca kereszteződésében, 2018. július 5-én, 10 óra 45 perc körül egy kerékpáros férfi nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak. A balesetben mindkét férfi könnyebben megsérült. Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. július 5-én, 18 óra 30 perc körül Ecsegfalván, a Berettyó utcában.

Egy személyautó vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járművezetőt a rendőrjárőrök előállították a Dévaványai Rendőrősre, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A férfi ellen büntető feljelentést tettek és bevonták a vezetői engedélyét.

Orosházán, 2018. július 5-én, 9 óra 15 perc körül a rendőrök elfogtak egy orosházi nőt. A 49 éves M. Andreának lopás miatt rendelte el a körözését a Békéscsabai Rendőrkapitányság. A nyomozók a nőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális