A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Mezőberényben körözés alapján, Battonyán közokirat-hamisítás, Békéscsabán pedig ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2018. július 4-én, 19 óra 15 perc körül, Mezőberényben elfogtak egy férfit, aki ellen lopás vétség miatt a Tatabányai Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrség a 47 éves tatabányai J. Józsefet bűnügyi őrizetbe vette.

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2018. július 4-én, 10 órakor kilépésre jelentkezett egy személyautóval egy román állampolgárságú férfi. A rendőrök az ellenőrzéskor megállapították, hogy a jármű műszaki adatlapja hamis, ezért a férfit előállították a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás bűntett miatt a 41 éves M. Ionelt gyanúsítottként hallgatták ki. 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. július 4-én, 7 óra 45 perc körül Békéscsabán, a 44-es számú főúton. Egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfit ellenőriztek, akinél a helyszíni alkoholszondás mérés pozitív értéket jelzett. A férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrkapitányság rendőrei járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárást indítottak ellene, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális