A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Orosházán, Füzesgyarmaton és Kétsopronynál is balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében 2018. július 4-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. A 47-es számú főúton, Orosháza közelében, 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik autónak. Az egyik járműben két utas könnyebben megsérült. Két órával később, Füzesgyarmaton, a Nagyatádi utcában egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi elsodort egy kerékpáros nőt, aki kerékpárja gyermekülésében vitte 18 hónapos unokáját.

A mentők a nőt és a gyermeket könnyű sérüléssel vitték kórházba. Ezután a 44-es számú főúton, Kétsoprony határában, 12 óra 15 perc körül összeütközött két személyautó. A balesetben ketten könnyű, ketten pedig súlyos sérülést szenvedtek, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális