A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Összeütközött két személyautó a 44-es számú főúton, a balesetben többen megsérültek

Összeütközött két személyautó a 44-es számú főúton, a kétsopronyi leágazás közelében. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. Összeütközött két személyautó 2018. július 4-én, 12 óra 20 perc körül, a 44-es számú főúton, Kétsoprony közelében. A balesetben többen megsérültek. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A Szarvas felől érkezőket Békés felé terelik, a Békéscsaba felől közlekedők pedig Telekgerendás felé tudják elkerülni a baleset helyszínét, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Frissítés:

Befejeződött a helyszínelés a 44-es számú főúton. 
A balesetben többen megsérültek. A rendőrség 2018. július 4-én, 14 órakor az útlezárást feloldotta, a forgalom mindkét sávon zavartalan.

Videó: Csaba Tv

Aktuális