A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Szarvason, Gyulán és Békéscsabán balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében 2018. július 2-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Szarvason, a Petőfi utca és a Szabadság út kereszteződésében, 8 óra 15 perc körül egy személygépkocsi összeütközött egy kerékpáros nővel, aki a gyalogos-átkelőhelyen akart áthajtani. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett. Gyula külterületén, 16 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi nekiütközött egy motorkerékpárnak. A mentők a motor vezetőjét könnyű, utasát pedig súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Ezután Békéscsaba külterületén, 19 óra 30 perc körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi letért az útról, korlátnak ütközött és elesett. A férfi, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett, súlyosan, életveszélyesen megsérült, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Képgaléria - Fotó: police.hu 

Aktuális