A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Rablás és biztonsági intézkedés Békéscsabán, "füvesembert" kapcsoltak le Szarvason

Békéscsabán, az egyik söröző előtt, 2018. július 1-jén, 11 óra 30 perc körül egy 32 éves békéscsabai férfi egy padról elvette egyik ismerőse pénztárcáját és mobiltelefonját. Mikor a sértett visszakérte azokat, rátámadt és fojtogatni kezdte. A bántalmazott férfinak sikerült elmenekülnie, de támadója utolérte és többször megütötte, megrúgta. Az esetnek többen is szemtanúi voltak, akik azonnal értesítették a rendőrséget. A rendőrök a helyszínen elfogták a rablás bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit, akit előállítottak a Békéscsabai Rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A megtámadott férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

Egy padon alvó idős férfira lettek figyelmesek a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. július 1-jén, 23 óra 25 perckor Békéscsabán, az Andrássy úton. Az idős embert felkeltették és az állapota felől érdeklődtek. A férfi zavarodott volt, nehezen beszélt, nagyothallott és rossz látásra miatt nehezen tájékozódott. Elmondta a rendőröknek, hogy haza akart utazni, de lekéste a buszt, így leült a padra és elaludt. A rendőrjárőrök mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték a férfit.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. július 1-jén, 23 óra 40 perc körül egy személyautó vezetőjét igazoltatták Szarvason, a Vasút utcában. A férfi az ellenőrzés alatt zavartan viselkedett ezért a rendőrök átvizsgálták a ruháját. A kabátja zsebéből egy alufóliába csomagolt zacskó került elő, amiben növényi törmelék volt. A férfit előállították a rendőrkapitányságra és új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene. A növényi őrleményt a rendőrség szakértővel vizsgáltatja meg, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális