A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Békésen, Sarkadon és Gyomaendrődön

Békés megyében 2018. július 1-jén három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békésen, a Teleky utcában, 11 óra 45 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy motorkerékpárral közlekedő férfi. A balesetben az utóbbi jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Sarkadon, a Kossuth utcában, 16 óra 15 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi nekiütközött az útpadkának, majd egy virágtartó állványnak és elesett. A mentők a férfit, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Másfél órával később, Gyomaendrődön, a Hősök útja és az Esze Tamás utca kereszteződésében egy személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget és elütött egy kerékpáros férfit, aki elesett és könnyebben megsérült, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Képgaléria - Fotó: police.hu 

Aktuális