A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset a 44-es számú főúton, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Orosházán

A 44-es számú főút Szarvas és Csabacsűd közötti szakaszán, 2018. június 28-án, 15 óra 30 perc körül egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött a neki szemből érkező rendőrautóval. A személygépkocsi vezetője és a rendőrautóban ülő két rendőr is könnyű sérülést szenvedett. Orosházán, a Székács József utcából 2018. június 28-án előállítottak a rendőrök egy férfit, mert a gyanú szerint ittasan személygépkocsit vezetett.

A helyszínen és a rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális