A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset miatt teljes útlezárás Békés megyében, a 47-es főúton

A 47-es számú főúton, Békéscsaba határában összeütközött két személygépkocsi. A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta. A 47-es számú főúton, Békéscsaba határában 2018. június 29-én, 8 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az elsődleges információk szerint négyen sérültek meg. A helyszínelés miatt az utat a rendőrség 8 óra 35 perckor teljes szélességében lezárta. A forgalmat Telekgerendásnál és Békéscsabán, a Szarvasi úti körforgalomban elterelik, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

10:25:

A helyszínelés még tart, de a rendőrség a teljes útlezárást 2018. június 29-én, 10 óra 17 perckor feloldotta, a forgalom egy sávon megindult. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

13:10

A rendőrség 2018. június 29-én, 12 óra 5 perckor a félpályás útlezárást is feloldotta, a forgalom mindkét sávon zavartalan jelezte portálunknak, Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális