A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Közlekedési baleset, rendszámcsere, ittas járművezetés gyanúja és lopás miatt történt rendőri intézkedések

Békésen, a Kőrösi Csoma Sándor utcában 2018. június 27-én, 10 óra 20 perckor összeütközött két kerékpáros lány, akik a Kettős-Körös gátjáról gurultak le. Mindketten megsérültek, állapotuk nem súlyos. Dobozról, 2018. június 27-én előállítottak a rendőrök egy férfit, aki a forgalomból ideiglenesen kivont autójával úgy közlekedett, hogy rátette egy másik gépkocsi rendszámait.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 45 éves dobozi férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. június 27-én, 8 óra 45 perc körül Vésztőn, a Vásártér utcában. Egy férfinál, aki a munkahelyéről elvitt személygépkocsival közlekedett, alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrök két újabb légalkoholmérés után, amelyeknek az eredménye ugyanaz lett, mint a helyszínen végzett vizsgálaté, elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra 2018. június 27-én bejelentést tett egy medgyesegyházi gazdálkodó, hogy a földjéről az elmúlt napokban több mázsa dinnyét loptak el. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei azonosították és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható kétegyházi nőt és férfit. Az udvarukon a dinnye többségét megtalálták, lefoglalták és visszaadták a termelőnek, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális