A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Medgyesegyházán, garázdaság és kábítószer birtoklás Békéscsabán, piás sofőr Gyomaendrődön

Medgyesegyházán, a Deák utcában, 2018. június 26-án, 10 óra körül elesett és súlyosan megsérült egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi. Békéscsabáról, a vasútállomásról, 2018. június 26-án, 12 óra körül előállítottak a rendőrök egy 21 éves férfit. Az intézkedésre azután került sor, hogy V. László eldobott egy kisebb csomagot, amiben kábítószer gyanúját keltő anyag volt. A növényi törmeléket a rendőrség igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a férfit, akinél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett, kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítja. A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. június 26-án garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy békéscsabai férfit.

A 30 éves T. Attila 18 óra körül Békéscsabán, az Andrássy úton bántalmazott egy szarvasi férfit, aki könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. június 26-án, 23 óra körül Gyomaendrődön, a Selyem úton. Egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit állítottak elő, akinél a szonda alkoholfogyasztást jelzett. Három pozitív eredménnyel végződő légalkoholmérés után a rendőrök elvették a 22 éves gyomaendrődi férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális