A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Két fiatal lopott kerékpárokat Békéscsabán és Gyulán

Egyikükről egy térfigyelő kamera felvételt készített. A tinédzsert a kép alapján egy szakmai gyakorlatát töltő rendőr tanuló felismerte. Kerékpárlopások gyanúsítottjait fogták el a rendőrök 2018. június 25-én, Békéscsabán. A két fiatal a gyanú szerint Gyulán és Békéscsabán is követett el bűncselekményt. Békéscsabán, egy térfigyelő kamera jó minőségű képfelvételt készített róluk. Ez alapján egy rendőr tanuló, aki a Békéscsabai Rendőrkapitányságon tölti szakmai gyakorlati idejét, az egyik fiatalt felismerte.

A 18 és 19 éves fiúk 2018. június 12-én, Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központtól elvitték egy férfi biciklijét. Átkerékpároztak Gyulára, ahol a Békéscsabáról lopott kerékpárt letették és többek között egy 16 éves középiskolás biciklijét is ellopták. Azzal egyikük Gyulán, a Kossuth téren elesett és ott hagyta. A rendőrök mindkét kerékpárt megtalálták és visszaadták a tulajdonosoknak. A rendőrség G. Jánost és R. Zoltánt lopás vétség elkövetésével gyanúsítja, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális