A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Négy baleset, négy könnyű és egy súlyos sérült

Békés megyében 2018. június 24-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, a Dob utca és a Szent László utca kereszteződésében, 8 óra 15 perc körül tehergépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros nő könnyebben megsérült.

Orosházán, a Németh László utcában, 11 órakor egy elektromos kerékpárral közlekedő nő személygépkocsinak ütközött és súlyosan megsérült.

Vésztő külterületén, 13 óra 15 perc körül egy személygépkocsi letért az útról, majd árokba borult, a jármű vezetője és utasa is könnyű sérülést szenvedett.

Magyarbánhegyesen, a Kossuth utca és a Bóna Demeter utca kereszteződésében, 20 óra 25 perckor összeütközött egy személygépkocsi és egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi. A motor vezetője könnyebben megsérült, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Képgaléria - Fotó: police.hu 


 

Aktuális