A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Dombegyházon megtaláltak két eltűnt lányt, Békésen ittas járművezetés és járműlopás miatt intézkedtek a rendőrök

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. június 21-én, 19 óra körül Dombegyházon megtaláltak két gyulai lányt, akik engedély nélkül jöttek el egy gyulai lakásotthonból. A Gyulai Rendőrkapitányság ezért eltűnés miatt elrendelte a körözésüket. A 15 éves és a 17 éves lányt a rendőrjárőrök visszavitték az intézménybe és átadták a nevelőiknek. Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. június 21-én, 21 óra 45 perc körül Békésen, az Ady Endre utcában.

Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntető feljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértési eljárás is indult a férfi ellen, mert a jogosítványát nem tartotta magánál. Jármű önkényes elvétele miatt állítottak elő a rendőrök egy békési fiatalt 2018. június 21-én, 17 óra 30 perc körül, Békésen. 

A gyanú szerint a 18 éves férfi engedély nélkül hozta el egy munkatársa személygépkocsiját Esztergomból. A Békési Rendőrkapitányság nyomozói a férfit gyanúsítottként kihallgatták, az autót pedig lefoglalták és visszaadják a tulajdonosának, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális