A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Balesetnél helyszíneltek, körözés alapján és lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békéscsabán, a Kisszik utca és a Trefort utca kereszteződésében 2018. június 20-án, 9 óra 15 perc körül egy kerékpáros nő azért, hogy elkerüljön egy ütközést, leugrott a kerékpárjáról és könnyű sérülést szenvedett. Mezőberényben, 2018. június 20-án, 12 óra 30 perc körül elfogtak a rendőrök egy békési férfit. A 21 éves B. Jenőt a Békési Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett miatt körözte. A férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Lopás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy békési nőt és egy szintén békési férfit, 2018. június 20-án, az egyik békéscsabai áruházból. Édességet, kozmetikumokat és műszaki cikkeket akartak elvinni az üzletből. Utóbbi termékeket kivették a dobozukból, így rejtették el a táskájukban a többi lopott áru mellett. A biztonsági szolgálat észre vette a lopást és visszatartották őket a rendőrök megérkezéséig. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 28 éves R. Edina és a 32 éves K. Krisztián ellen lopás bűntett miatt indított büntetőeljárást, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális