A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Rendszámtáblákat lopott, majd azokat felszerelte az autójára egy férfi Békésen

Rendszámtáblákat lopott, majd azokat felszerelte az autójára egy fiatal férfi Békésen. A rendőrség vádemelést javasol ellene. Békésen, a Lengyel Lajos utcában, 2017. november 7-én, 15 óra 30 perc körül a rendőrjárőrök ellenőriztek egy fiatal férfit, aki egy személygépkocsit vezetett. A rendőrök megállapították, hogy az autón egy a forgalomból ideiglenesen kivont másik járműre kiadott rendszámtáblák voltak felszerelve, ezért a járművezetőt előállították a Békési Rendőrkapitányságra.

A gyanú szerint a 18 éves békési férfi négy nappal korábban, Békésen, egy parkoló személygépkocsiról leszerelte a rendszámokat, majd azokat feltette az autójára. A rendőrség egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítja a fiatal férfit és vádemelést javasol ellene. Az elrendelt nyomozást a rendőrkapitányság 2018. június 19-én lezárta és a büntetőeljárás iratait továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális