A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Verekedés egy kutya miatt Vésztőn

Garázdaság és közúti veszélyeztetés miatt intézkedtek a rendőrök Vésztőn, egy italozó előtt. Egy férfi és egy házaspár között azért alakult ki vita, mert a feleség szerint a férfi ellopta a kutyájukat. Számon akarta kérni egyik ismerősét 2018. június 19-én egy 38 éves vésztői nő, mert úgy hallotta, hogy néhány nappal korábban ő lopta el a lánya kutyáját. Autóval a férfi házához indult, de útközben egy italozó előtt összetalálkoztak. Kölcsönösen szidalmazták egymást, majd a nő hazament, és szólt a férjének, aki motorral azonnal a kocsmához indult.

A két férfi először kiabált egymással, majd a vita tettlegességig fajult. Verekedés közben a férj könnyebben megsérült. Ezután autóval megérkezett a feleség is, és indulatosan szidalmazta haragosukat. Ezután visszaült a kocsiba és miközben el akart hajtani, elsodorta a kocsi előtt álló két férfit.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 29 éves és a 31 éves férfi ellen garázdaság vétség miatt indított büntetőeljárást, a nőt pedig közúti veszélyeztetés bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális